top of page

Vanliga frågor

Vad innebär inkl. RUT- avdrag?

Privatpersoner som är skrivna och betalar skatt i Sverige kan använda sig av RUT- avdraget som innebär ett avdrag på 50% av arbetskostnaden upp till 75.000kr om året per person. Vi behöver namn och personnummer på den eller de som vi ska ansöka åt och sedan tar vi hand om resten.

Vad händer om mitt RUT/ROT- avdrag inte beviljas?

Vi kontaktar dig och frågar om det finns någon annan myndig person i hushållet som uppfyller skatteverkets krav och som vi kan söka för. Om detta inte finns kommer vi fakturera dig det beloppet som fått avslag.

Vad behöver jag ha hemma inför en hemstädning och hur ska det se ut?

För att vi ska kunna utföra ett så bra arbete som möjligt uppskattar vi att det är undanplockat på golv och bänkytor så vi kan påbörja städningen direkt. När vi kommer och städar krävs det att du har hemma följande produkter och att dessa står synliga:
- En bra dammsugare med samtliga munstycken
- Dammsugarpåsar
- Dammvippa
- Diskborste och diskmedel
- Hink, skrubbsvamp och trasa
- Såpa
- Vim eller CIF cream
- Toalettrengöringsmedel
- Fönsterspray
- Ugnsrengöringsmedel (vid storstäd/flyttstäd)
- Vinylhandskar

 

Vad innebär inkl. ROT- avdrag?

Privatpersoner som är skrivna och betalar skatt i Sverige kan använda sig av ROT- avdraget som innebär ett avdrag på 30% av arbetskostnaden upp till 50.000kr om året per person. Vi behöver namn och personnummer på den eller de som vi ska ansöka åt och sedan tar vi hand om resten.

Vad finns det för betalningsmöjligheter?

Vi fakturerar i efterskott en gång varje månad. Du väljer mellan bankgiro eller Klarna.

Hur gör jag med lås och larm?

Vid första städningen måste du träffa oss på plats för att släppa in oss. Därefter bestämmer vi gemensamt kommande upplägg.

Hur gör jag om jag är missnöjd med tjänsten?

Hos oss har du Nöjd-Kund-Garanti som innebär att du kan höra av dig om du inte är nöjd med någon av delarna i servicen. Kontakta oss gärna inom 24 timmar från avslutat uppdrag så åtgärdar vi det snabbt och smidigt.

Vem står för städmaterialet vid fönsterputs och storstäd/flyttstäd?

Vi tar med allt material och all utrustning som behövs när vi utför dessa tjänster. 

bottom of page