top of page

Storstädning och flyttstädning

Få rent överallt, från golv till tak. Fokus läggs på kök och badrum eller efter dina önskemål. Fönsterputs och karmtvätt ingår också. 

Hemstädning

Hem-/veckostädning med DIN BUTLER GÖTEBORG innebär att du får regelbunden städning med skräddarsydda lösningar till en fast månadskostnad. Du kan även välja att köpa hemstädning vid enstaka tillfällen om så önskas.

Saneringsstädning

Saneringsstäd används när vanlig storstädning inte räcker till och kan exempelvis bero på långvarig utebliven städning, samlarsyndrom, personer som levt i misär och dödsfall.

Fönsterputsning

Vill du ha skinande rena fönster? Boka då fönsterputsning där både rengöring av glas och fönsterkarmar ingår.

Kontorsstädning

Städning av kontor, arbetsplats, bostadsrättsförening, lokal och butik. DIN BUTLER GÖTEBORG städar efter era önskemål.

Hantverkstjänster

DIN BUTLER GÖTEBORG utför allt från att skruva ihop IKEA möbler till att bygga altaner eller byta fönster.

Föreningslokalstädning

Föreningslokalstädning innebär dammtorkning och rengöring av öppna ytor, dammsugning och golvmoppning av lokal, kök och toalett. Tömmning av papperskorgar och byte av påsar sker också.

Tillsynstjänster

Behöver du någon som ser till sommarstugan eller hemmet när du är bortrest? DIN BUTLER GÖTEBORG utför tillsyn- tar in post, vädrar, vattnar blommor, spolar i kranar och toaletter, tar emot varubud och hantverkare.

Trapphusstädning

Städning av trappor innebär dammtorkning och rengöring av alla snickerier, trappräcken, lampor och runt sopnedkast. Dammsuger trappsteg och moppar golv på samtliga våningsplan.

Hemtjänster

Behöver du hjälp med handling av mat eller möjligtvis någon som lagar den åt dig? Vill du ha en promenadkompis? Som kund behöver du inte bestämma i förväg vad DIN BUTLER GÖTEBORG ska göra eller hjälpa till med. DIN BUTLER GÖTEBORG kommer på avsatt tid och gör det du ber om.

Tvättstugestädning

Med tvättstugestädning ingår dammtorkning och borttagning på tvättmaskiner, torkskåp och torktumlare. Vasken görs rent och samtliga ytor torkas av. Tömmer och torkar av luddfilter i torktumlare, tömmer och byter papperskorg. Dammsuger och moppar av golvet.

Samarbetspartners
BAS BYGG AB
OLSSON PROPERTIES AB
Thurix-gruppen AB
altantvätt.com
bottom of page